Ves enrere Subvencions per a la realització d’estades de personal investigador doctor en empreses de la Comunitat Valenciana

Subvencions per a la realització d’estades de personal investigador doctor en empreses de la Comunitat Valenciana

 

 

 

Contacte:

Alicia Peris González - 961 970 821

Amparo Pascual Ferrer - 961 970 819

Lucía Mañez Castellano - 961 970 805

Teresa Pons Gay - 961 970 824

 

DOCUMENTS QUE ACOMPANYEN LA SOL·LICITUD

  • Curriculum vitae

Preferentment adjuntar model de Curriculum Vitae Normalitzat (CVN) de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnología (FECYT).

Aquelles persones que pertanguen a centres d'investigació que no disposen d'un sistema o aplicatiu, des d'on es gestione la informació curricular, homologat a la Norma de CVN de la FECYT podran adjuntar el seu currículum a través d'una de les opcions següents:

1. A través de l'Editor CVN de la FECYT podrà generar el seu propi CVN. Per a això hi ha informació de l'editor, així com tutorials en el enllaços següents:

EDITOR CVN

TUTORIALS

2. Currículum vitae de la persona sol·licitant

"Es recomana utilitzar la primera opció, donada la seua utilitat, per quant, alhora que es genera el currículum, es reduïx la càrrega de treball per a mantindre-ho actualitzat i així es pot utilitzar per a altres convocatòries ja siga d'esta administració o d'altres administracions públiques al ser un estàndard reconegut a nivell estatal"

 

INSTRUCCIONS I JUSTIFICACIÓ AEST/2017-2018

ANUALITAT 2017

 

ANUALITAT 2018

 

RESOLUCIONS