A) Programa I+D+i

Ves enrere VI. Subvencions per a la contractació de personal de suport vinculat a un projecte de transferència tecnològica

VI. Subvencions per a la contractació de personal de suport vinculat a un projecte de transferència tecnològica

DOCUMENTS QUE ACOMPANYEN LA SOL·LICITUD

  • Curriculum Vitae

Preferentment s'hi ha adjuntar Currículum segons el model de Curriculum Vitae Normalitzat (CVN) de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).

Aquelles persones que pertanguen a centres d'investigació que no disposen d'un sistema o aplicatiu des d'on es gestione la informació curricular, homologat a la Norma de CVN de la FECYT, podran adjuntar-hi el seu currículum a través d'una de les opcions següents:

1. A través de l'Editor CVN de la FECYT podrà generar el seu propi CVN. Per a això hi ha informació de l'editor, així com tutorials en el enllaços següents:

EDITOR CVN

TUTORIALS

2. Curriculum vitae.

"Es recomana utilitzar la primera opció, donada la seua utilitat, ja que alhora que es genera el currículum es redueix la càrrega de treball per a mantindre'l actualitzat. Així, es pot utilitzar per a altres convocatòries d'aquesta administració o d'altres administracions públiques en ser un estàndard reconegut a nivell estatal".

 

RESOLUCIONS