Organismes

Portals

Saluda Conseller

Saluda Conseller

Benvolguts amics,

Benvolgudes amigues,

És per a mi un plaer donar-vos la benvinguda a l'espai web de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Volem que aquest siga un lloc útil per als usuaris dels serveis de la Conselleria, que sou tots els valencians i valencianes, per poder-vos fer més fàcil la vostra relació amb l'Administració en les àrees de treball que ens pertoquen.

A través d'aquesta finestra de comunicació oberta volem explicar i que ens expliqueu; per això, volem millorar els canals no tan sols de la Conselleria envers la gent, sinó també de la gent envers la Conselleria. Parlar, escoltar i conversar ens permetrà millorar en la nostra acció de govern per a reconstruir l'educació, la cultura, la investigació i l'esport i posar-los al servei del poble valencià per a fomentar la cohesió social i la igualtat d'oportunitats.

Creiem fermament en la capacitat transformadora que tenen aquests quatre àmbits en la nostre dia a dia. Colze a colze avançarem cap a una societat més formada, més crítica, més innovadora, més cohesionada i, en definitiva, més lliure.

Tot desitjant que aquest espai de comunicació ens siga de molta utilitat a totes i a tots, rebeu una salutació cordial,

Vicent Marzà Ibáñez

Conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport