Novetats

Ves enrere Convocatoria Mesa Sectorial de Educación

Convocatoria Mesa Sectorial de Educación

Convocatòria Mesa Sectorial d'Educació
13 juliol 2017


Temes a tractar
 

  • Proposta Resolució per la qual es dicten instruccions per a l'organització i funcionament dels programes formatius de qualificació bàsica a la CV, curs 2017-2018 (Resolució ajornada en la MS de 11 de juliol).
  • Proposta Resolució per la qual es dicten instruccions sobre ordenació acadèmica i d'organització de l'activitat docent dels centres de la CV que durant el curs 2017-2018 impartisquen cicles de Formació Professional bàsica, de grau mitjà i de grau superior.
  • Proposta Resolució per la qual es dicten instruccions en matèria d'ordenació acadèmica i d'organització de l'activitat docent dels conservatoris i centres autoritzats d'ensenyaments artístics professionals de Música i Dansa de la CV per al curs 2017-2018.
  • Proposta Resolució per la qual es dicten instruccions sobre ordenació acadèmica i d'organització de l'activitat docent dels centres docents de la CV que durant el curs 2017-2018 impartisquen ensenyaments professionals d'Arts Plàstiques i Disseny.
  • Proposta Resolució per la qual es dicten instruccions en matèria d'ordenació acadèmica i d'organització de l'activitat docent als centres de la CV que imparteixen ensenyaments esportius de règim especial durant el curs 2017-2018.

Anar a convocatòria.