Detall notícia

Ple absolut al Principal de Castelló per a la representació de 'La casa de los espíritus'

25/11/2021
Ple absolut al Principal de Castelló per a la representació de "La casa de los espíritus"

- Últimes entrades a la venda per a la representació d'aquest diumenge al Teatre Principal
- L'obra està basada en la novel·la d'Isabel Allende i compta amb la direcció de Carme PortaceliLa Conselleria de Cultura, per mitjà de l'Institut Valencià de Cultura, programa aquesta setmana al Teatre Principal de Castelló 'La Casa de los espíritus'. La representació de més de tres hores de duració començarà aquest diumenge 28 de novembre a les 18.00 hores.

"Una gran obra amb un gran elenc interpretatiu", ha destacat el delegat territorial de l'IVC a Castelló, Alfonso Ribes, que ha afegit "és una gran responsabilitat tindre el Principal de Castelló de gom a gom, la qual cosa ens anima a continuar treballant per aquest camí, mantenint el suport del públic fent una programació de qualitat". S'ha de recordar que aquest trimestre el Principal de Castelló ha aconseguit vora 300 abonats per a la programació teatral.

Isabel Allende va escriure 'La casa de los espíritus' en 1982. En aquesta obra es narra, al llarg de quatre generacions, la història de la família Trueba. Un període que inclou quasi un segle, en un país que travessa grans canvis sociopolítics que culminen en una dictadura devastadora. Alba és l'encarregada de reconstruir una història marcada per la tensió que hi ha entre la memòria, les contradiccions, la violència i com es rescata el sentit de reconciliació amb les coses que passen en un país i en una família.

L'obra és una producció del Teatro Español, del Festival Grec de Barcelona i del Teatre Romea. El text d'Anna Maria Ricart compta amb la direcció de la valenciana Carme Portaceli i la interpretació d'artistes tan reconeguts com Carme Conesa, Jordi Collet o Inma Cuevas, entre altres.

Bona part de la crítica teatral ha destacat el bon treball que Portaceli ha fet de l'adaptació de l'obra d'Allende. No només per la posada en escena, també pel treball actoral i un text que extrau l'essència fonamental sense desvirtuar el contingut de la novel·la.

Les entrades per a aquesta representació tenen un preu d'entre 3 i 20 euros. Recordem que es pot obtindre un descompte del 50 % gràcies a Entrada i +. Cal recordar que, quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l'EACC, s'obté un tiquet que permet comprar a les taquilles del Teatre Principal de Castelló entrades amb un descompte de fins al 50 %.

Totes les entrades per als espectacles es poden comprar en consultar ací

Arxius relacionats