Detall notícia

'Música empresonada' inicia la segona setmana de funció amb entrades disponibles per al 14 d'octubre

13/10/2021
"Música empresonada" inicia la segona setmana de funció amb entrades disponibles per al 14 d"octubre

- Les persones interessades han de reservar les entrades gratuïtes en Reserva entrades Música empresonada
- El dijous que ve assistiran com a públic familiars del les persones preses empresonades a Sant Miquel dels ReisL'espectacle 'Música empresonada', que es representa al monestir de Sant Miquel dels Reis, inicia la seua segona setmana amb entrades disponibles per al 14 d'octubre. Les persones interessades es poden descarregar les entrades de manera gratuïta en la Reserva entrades Música empresonada i en la web de la Biblioteca Valenciana.

'Música empresonada' és un espectacle que ret homenatge als músics empresonats durant la Guerra Civil a Sant Miquel dels Reis i, posteriorment, represaliats per la dictadura franquista.

Des de la passada setmana s'està representant aquest espectacle musical amb una gran acceptació de públic. Les pròximes funcions seran del 14 al 17 octubre. Dijous que ve assistiran com a públic alguns familiars de les persones empresonades per motius polítics.

És una producció de la Direcció General de Cultura i Patrimoni amb guió i direcció escènica de Toni Tordera; la documentació i direcció musical és de Pasqual Pastor, amb un diàleg escrit per Juanjo Prats i fragments de Manuela Ortega. La producció executiva està a càrrec de Yapadú Artística SL.

Memòria dels objectes

En aquesta edició s'ha posat en marxa la campanya 'La memòria dels objectes' que consisteix a recopilar objectes que guarden els familiars dels presos que van patir presó durant la dictadura i especialment els que van estar a Sant Miquel dels Reis quan era presó. En la web de 'Música empresonada' es poden consultar les fotografies, documents i altres objectes que han anat enviant.

Arxius relacionats