Detall notícia

El Consell aprova un conveni amb la Universitat Politècnica de València per al funcionament de la Càtedra d'Estudis Esportius

11/06/2021

- La Generalitat col·laborarà amb 50.000 euros


El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i la Universitat Politècnica de València (UPV) per al funcionament de la Càtedra d'Estudis Esportius.

L'objectiu primordial d'aquesta càtedra és desenvolupar el coneixement, la investigació i la innovació en temes esportius. En l'àmbit d'aquest conveni, es desenvoluparan una sèrie d'activitats formatives, culturals, d'investigació i d'extensió universitària orientades al coneixement i difusió permanent relacionades amb l'esport en el territori valencià.

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport col·laborarà amb 50.000 euros per a assegurar el funcionament de la càtedra en el desenvolupament de les activitats que es duguen a terme.

A través d'aquest conveni, la Universitat Politècnica de València es compromet a establir un sistema de recollida de dades i anàlisis, així com a elaborar estudis i informes sobre la situació de l'esport valencià. A més, realitzarà una convocatòria d'ajudes a projectes d'investigació relacionats amb l'objecte del conveni.

Així mateix, la UPV establirà premis per a iniciatives, programes i treballs de fi de màster i beques per a tesis doctorals, així com per a organitzar seminaris o congressos amb una finalitat divulgativa i formativa.