Detall notícia

La Generalitat llança Web Família en format app per a facilitar l'ús de l'aplicació des del mòbil

11/05/2020

- El recurs és fruit de la col·laboració entre les conselleries d'Educació i Hisenda i estarà disponible a partir del 12 de maig en Android i, en els pròxims dies, també en iOS
- Durant aquestes setmanes d'estat d'alarma, s'han donat d'alta més de 200.000 noves persones usuaris en Web FamíliaLa Direcció General de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (DGTIC) de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic ha preparat, en format app, l'aplicació Web Família (WF2), que s'està utilitzant com a eina de formació a distància dins del pla MULAN de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

Web Família és una de les eines de comunicació entre el professorat i les famílies i els alumnes en la formació educativa a distància, fonamentalment en Infantil i Primària.

Des de la DGTIC, s'ha fet un pas més en la millora d'aquesta eina amb la creació del format app, que estarà disponible a partir del 12 de maig i que podrà descarregar-se en Google Play per a Android i, d'ací a uns pocs dies, en App Store per a iOS. Una de les novetats més importants que incorpora l'app és la possibilitat de rebre notificacions 'push' directament en el dispositiu mòbil i no per correu electrònic.

Així mateix, se n'ha creat una versió nova, en format web, que inclou millores associades amb la seguretat, les subscripcions a novetats i la possibilitat de rebre missatges formatats i enllaços a documents que els docents vulguen compartir amb el seu alumnat.

Les novetats concretes i els materials d'ajuda per a les famílies s'aniran comunicant en les diferents xarxes socials d'Educació de la Generalitat, així com en el compte @GVAit3du i en el web: consultar ací.

Durant aquestes setmanes d'estat d'alarma, s'han donat d'alta en Web Família més de 200.000 usuaris nous. Actualment, més de 400.000 persones utilitzen la WF2 per a relacionar-se amb el seu centre educatiu.