Organismes

Portals

Consulta Pública Prèvia

Processos Tancats

Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació

Ves enrere Projecte d'ORDRE, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es regula la implantació i reglamentació dels instituts escola que integren els ensenyaments d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria de la Comunitat Valenciana.

Projecte d'ORDRE, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es regula la implantació i reglamentació dels instituts escola que integren els ensenyaments d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria de la Comunitat Valenciana.

S'obri el termini de consulta pública del Projecte d'ORDRE, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es regula la implantació i reglamentació dels instituts escola que integren els ensenyaments d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria de la Comunitat Valenciana.

Les aportacions i opinions al projecte de norma poden remetre's fins al dia 02/12/2022, inclòs, a l'adreça de correu electrònic: planificacioeducativa@gva.es