Logo Generalitat


El monestir de Sant Miquel dels Reis reobri les visites culturals de cap de setmana i festius amb reserva prèvia

  • Les visites tindran un aforament de 20 persones, raó per la qual cal reservar en el telèfon 963874002

(29/06/2020) - Les visites tindran un aforament de 20 persones, raó per la qual cal reservar en el telèfon 963874002


La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu reprén les visites de cap de setmana i festius pel monestir de Sant Miquel dels Reis amb la novetat que caldrà reservar prèviament en el telèfon 963874002.

A causa de les condicions de seguretat i higiene per a evitar el contagi del virus de la COVID-19, s'ha establit que l'aforament de les visites siga de 20 persones per torn, que els assistents acudisquen amb màscara i que respecten la distància física de seguretat.

Els horaris per a les visites són dissabtes i diumenges en dos torns: a les 12.00 hores en valencià i a les 13.00 hores en castellà.

El recorregut comprén el claustre nord del monestir, l'església dessacralitzada de Sant Miquel, la cripta on descansen les restes mortals de la virreina Germana de Foix i el claustre sud, que és la zona més antiga que es conserva.

La visita experimenta variacions lleugeres motivades per les mesures de precaució. Per exemple, la cripta s'explica des de fora i no s'hi accedeix a l'interior per a evitar la congestió de persones en l'escala de baixada a la cripta.

El monestir és d'estil renaixentista i va ser encarregat per Germana de Foix i el duc de Calàbria, Ferran d'Aragó, en 1546. Monestir de clergues, residència de nobles, presó, magatzem de collites i col·legi han sigut els usos que s'han fet de l'edifici fins que l'any 2000 es va convertir en la seu de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu.

També es pot visitar l'exposició que actualment s'exhibeix a la sala permanent. 'Teatre a Escena' mostra els fons de teatre i dramaturgs valencians fent un recorregut des dels orígens del teatre fins a l'actualitat amb material gràfic, fotografies, manuscrits, guions teatrals, entrades, tractats dels segles XVII i XVIII sobre el teatre i revistes contemporànies.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat