2020 - Cos de professors d'Ensenyament Secundari

Ves enrere Proves d'idiomes

Proves d'idiomes

LLISTAS DEFINITIVES DE PERSONES ADMESES EN PROVES D'IDIOMES

Castellà

 

Valencià

  • Distribución de alumnado y planos:
LOCALITAT CENTRE DE REALITZACIÓ DE LA PROVA DISTRIBUCIÓ D'ALUMNAT I PLÀNOLS (HORARI DE MATÍ) DISTRIBUCIÓ D'ALUMNAT I PLÀNOLS (HORARI DE VESPRADA)
Alicante Universidad de Alicante. Aulario 2. Carretera San Vicente s/n. San Vicente del Raspeig PDF PDF
Castellón Escuela Oficial de Idiomas. Calle de José Prades Gallé, 8. Castellón PDF PDF
Elche IES Misteri d'Elx. Av de la Universidad de Elche, 1. Elche PDF PDF
Elda IES La Torreta. Av Ronda, 77. Elda PDF PDF
València Feria València. Av de las Ferias s/n. PDF PDF

 

CIEACOVA: RESULTATS PROVISIONALS PROVES DE VALENCIÀ

No serà necessari que les persones que apareguen com aprovades en les llistes provisionals de les proves de valencià de nivell C1 o superior (C2) de la CIEACOVA es presenten a les proves de nivell C1 de coneixements de valencià convocades per l'Ordre 22/2020, de 23 novembre, per a acreditar el requisit lingüístic exigit en la citada convocatòria.

Una vegada disposen del certificat definitiu, i ABANS del 19 d'abril de 2021, hauran de registrar el certificat en el Servei d'Acreditació i Assessorament de la Direcció de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. Enllaç per a registrar el certificat: https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=21382&version=amp

[Data Pub. 24/02/2021]

Resultats de la prova de coneixements de valencià nivell C1 realitzada el 13 de març de 2021

[Data Pub. 13/04/2021]

Els certificats dels aspirants que han resultat aptes s'enviaran a partir del dia 20 d'abril en format digital per correu electrònic. Els certificats es registraran d'ofici en la base de dades del Servei d'Acreditació i Assessorament de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme.  No cal que les persones interessades sol·liciten cap tipus de registre per a continuar en el procediment selectiu.

Reclamacions als resultats de la prova de coneixements de valencià nivell C1 realitzada el 13 de març de 2021

[Data Pub. 13/04/2021]

Els tràmits de reclamació de la qualificació i revisió de la prova de nivell C1  es presentaran exclusivament de manera telemàtica:

  • Termini de presentació de reclamacions: del 14 al 16 d'abril de 2021 (ambdós inclosos)
  • Tràmit de revisió de la prova - accés al tràmit
  • Tràmit de reclamació de la qualificació de la prova - accés al tràmit

LLISTES PROVISIONALS DE PERSONES ADMESES EN PROVES D'IDIOMES

[Data Pub. 15/02/2021]

Castellà

Reclamació a les llistes provisionals d'idiomes

El termini de presentació de reclamacions serà de 10 dies hàbils comptats  a partir de l'endemà a la publicació de la resolució i de les llistes (del 16 de febrer de 2021 a l'1 de març de 2021, tots dos inclosos)

Les persones aspirants que es troben en alguna de les dues situacions que es detallen a continuació, disposaran d'un termini de 10 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà al de la publicació d'aquesta resolució i de les llistes per a presentar una reclamació telemàtica. Situacions en els quals podrà presentar reclamació:

  • Persones aspirants NO incloses en la llista de valencià i que vulguen realitzar la prova extraordinària de coneixements de valencià de nivell C1.
  • Persones aspirants incloses en les llistes que disposen de l'acreditació de l'idioma exigit en la convocatòria i que reclamen el seu reconeixement per a la exempció a la prova.

NOTA ACLARATÒRIA VALENCIÀ:

PERSONES INCLOSES EN LA LLISTA

Les persones incloses en la llista per a la realització de la prova de coneixements de valencià per no haver acreditat el requisit lingüístic en el moment de la matrícula però que si que disposen de l'acreditació exigida en la convocatòria hauran de registrar aquesta acreditació en la base de dades del Servei d'Acreditació de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.  Per al seu registre, les persones interessades hauran de realitzar la reclamació telemàtica adjuntant en ella el certificat de competència lingüística i posteriorment enviar còpia del justificant de la reclamació juntament amb la còpia del certificat de competència lingüística al correu electrònic  jqcv@gva.es per a agilitzar el registre d'aquest.

Per motius de seguretat sanitària només tindran accés a la realització d'aquestes proves extraordinàries d'idiomes les persones que figuren en els llistats definitius que es publicaran una vegada ateses les reclamacions telemàtiques.

Tràmit telemàtic

Suport tècnic per a la tramitació telemàtica

  • Llistat de preguntes freqüents
  • Dubtes i problemes amb l'ús de CL@VE: telèfon 060 (servei prestat per l'Administració General de l'Estat, +34 902887060 per a trucades des de fora d'Espanya)
  • Problemes amb la instal·lació i l'ús de certificats electrònics de l'Agència de Certificació de la Comunitat Valenciana (ACCV): telèfons 902482481 963866014. O emplenant el formulari en http://www.accv.es/contacta
  • Altres problemes tècnics amb el tràmit: telèfon 961040504. Horari d'atenció: de dilluns a dijous de 8h a 19h i divendres de 8h a 15h.
  • Dubtes sobre la convocatòria: telèfon 012 (963866000 per a trucades des de fora de la Comunitat Valenciana)