NOTÍCIES. ANY 2012

Desembre

Desembre

  • 15 de desembre de 2012. Recital de piano a càrrec d'educands infantils del Conservatori "Òscar Esplà"". Presidix l'acte Consuelo Poveda, directora de l'Arxiu.
  • 10 de desembre de 2012. Recital de poesia a les 20 h "Los hilos de la memoria", a càrrec d'Antonio Porpetta, Premi de les Lletres Valencianes 2012. Presidix l'acte Concha Sirvent, directora territorial de Cultura.
  • 10 de desembre de 2012. La directora de l'Arxiu Històric Provincial, Sra. Consuelo Poveda, fa entrega de còpia impresa i digitalitzada de la documentació del llegat de la família Castroverde al senyor Luis Castroverde Quiles. Presidix l'acte Concha Sirvent, directora territorial de Cultura.

Novembre

Novembre

  • 30 de novembre de 2012. Inauguració de l'exposició "Los hilos de la memoria"". Assistència de la directora general de Patrimoni Cultural, Marta Alonso; directora territorial de Cultura, Concepción Sirvent; entre altres.
  • 29 de novembre de 2012. Presentació del llibre Desombrada Luz, de Germain Droogenbroodt a càrrec de Rafael Carcelén i recital poètic de l'autor del poemari acompanyat pel guitarrista Vicent Ballester.
  • 12 de novembre de 2012. Presentació del número 3 de "Las Delicatessen del Archivo" i la projecció del curtmetratge "Asesinato y entierro de José Canalejas" a càrrec de la Directora Territorial de Cultura senyora Concepció Sirvent Bernabeu. En esta ocasió el document seleccionat versa sobre la cessió de terrenys de la Junta d'Obres del Port d'Alacant, per a erigir un monument al marqués de Canalejas en la confluència dels passejos dels Màrtirs i de Canalejas, 1907-1912 Fons Delegació Provincial del Ministeri d'Obres Públiques.
  • 8 de novembre de 2012. Recital de poesia i guitarra a les 20 h "Los hilos de la memoria", a càrrec de Rafael Carcelén acompanyat pel guitarrista Pepe Payá.

Juny

Juny

  • 29 de juny de 2012. Presentació de la publicació "Delicatessen del Archivo" dedicada en esta ocasió a la figura del senyor Rafel Altamira Crevea. L'acte va comptar amb l'assistència, en representació de la família, del seu besnét el senyor Ignacio Ramos Altamira.
  • 29 de juny de 2012. Inauguració de l'exposició "Verano de papel". A través de plànols, registres i fotografies, la mostra recorre els dos últims segles amb l'afany de servir al visitant com a memòria, en este estiu del 2012, de tots els estius que ens van precedir.
    L'exposició estarà oberta al públic els mesos de juliol, agost i setembre.
    Horari de 10:00 a 13:00 h. i de 18:00 a 20:00.
  • 8 de juny de 2012. Recital de poesía El archivo: entre el olvido y la memoria, en conmemoració del Día Internacional dels Arxius.
  • 8 de juny de 2012. Acte "Dia Internacional dels Arxius". Recital de poesia i piano a les 19:00 h, a càrrec d'Alicia Merino acompanyada al piano per Yvette del Olmo.
— 3 articles per pàgina
Mostrant 1 - 3 de 5 resultats