NOVETATS

Vídeo Conseller 2021 reconeixement CEPAFE

Vídeo Conseller 2021 reconeixement CEPAFE

Reconeixement CEPAFE 2021

En el següent vídeo podeu escoltar a l'actual Conseller d'Educació, Cultura i Esport,Vicent Marzà sobre els CEPAFE, centres educatius promotors de l'activitat física i l'esport.

DECRET 36/2021, de 26 de febrer, del Consell, de regulació del Tribunal de l’Esport de la Comunitat Valenciana

DECRET 36/2021, de 26 de febrer, del Consell, de regulació del Tribunal de l'Esport de la Comunitat Valenciana [2021/2373].

El Tribunal de l'Esport de la Comunitat Valenciana és l'òrgan suprem en matèria jurisdiccional esportiva en els àmbits disciplinari, competitiu i electoral, que decideix en última instància administrativa les qüestions de la seua competència.

S'ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana nº9035 de 05.03.2021 aquest nou decret, l'objecte del qual és regular l'organització, sistema de designació, règim de funcionament i funcions del Tribunal de l'Esport de la Comunitat Valenciana.

Online | Xarrada Desigualtats de les dones en l'esport 11/03/2021 UPV Càtedra d'Estudis Esportius

PER QUÈ CONTINUAR PARLANT DE LES DESIGUALTATS DE LES DONES EN L'ESPORT?

 

La Direcció General de l'Esport a través de Càtedra d´Estudis Esportius proposa participar en l'anàlisi dels problemes actuals en les biografies esportives de les dones, amb actualització de dades i tendències i un debat sobre programes reeixits d'intervenció per a millorar la pràctica esportiva de les dones.

  • Inscripció gratuïta al Centre de Formació Permanent CFP de la UPV. Apunta't!. [Enllaç a la pàgina d'inscripció]
  • Certificat d'assistència.
  • DIJOUS 11 de MARÇ 2021 de 12:30 a 14:30 h.

Aquesta activitat es troba dins del programa de la setmana de la dona a la Universitat Politècnica de València.

Cartell de la xarrada DESIGUALTATS DONA ESPORT 2021

 

Online | Informe "Dona i Esport: gènere, desigualtats esportives i bones pràctiques per a la igualtat".

Online | Informe "Dona i Esport: gènere, desigualtats esportives i bones pràctiques per a la igualtat".

Cubierta de la publicación Informe "Mujer y deporte en la comunitat valenciana" que se presenta el 8 de marzo de 2021.

El projecte d'investigació de la Càtedra d'Estudis Esportius desenvolupat amb el objectiu d'analitzar el paper de l'esport com a mitjà per a millorar les condicions de vida de les dones i per al desenvolupament de la igualtat de gènere.

Podrem seguir en streaming el desenvolupament de l'acte amb la presència de la Secretària autonòmica de Cultura i Esport Raquel Tamarit Iranzo, el Director General d'Esport Josep Miquel Moya Torres i el Vicerector d'Alumnat, Cultura i Esport de la Universitat Politècnica de València Jose Luis Cueto Lominchar i la Cap del Servei d'Esports de la Universitat Politècnica de València Alicia López Yeste.

Dins també de la setmana de la dona a la UPV i emmarcada en les activitats de la Càtedra d'Estudis Esportius, tindrà lloc el 11 de març la xarrada "Per què continuar parlant de les desigualtats de les dones en l'esport?".